Jademassage

Jademassage

Jademassage är en unik kombination av infraröd ljus-och värmeterapi, akupressur och kiropraktik. 
Den fokuserar framförallt på din rygg då den stretchas och böjs för att återställa samspelet mellan leder, muskler och nervsystem.  Den hjälper kroppen att succesivt stärkas upp inifrån.

Behandlingen utförs på en massagesäng med uppvärmda rullar av jadestenar som flyttas längs ryggraden och benen. Den skapar avlastning för ryggraden vilket innebär att mellanrummet mellan kotorna i ryggraden korrigeras samtidigt som hela ryggen sträcks ut och värmen från jadestenarna ökar blodcirkulationen i hela kroppen.


Jademassage stimulerar energiflödet i kroppens meridianer (energibanor) med tryck och värme. Blockeringar löses upp och du får energin att cirkulera vilket ger kroppen en ökad möjlighet till självläkning. Spänningar förlöses samtidigt som du får en ljuvlig upplevelse med djup avslappning.
Jademassage piggar upp och balanserar kropp och själ och gör att du orkar mer.

Upprepade behandlingar kan bromsa åldrandet av rörelseapparaten i ryggen samt förbättring av kotor, leder och ledband i hela ryggen. Effekten av jademassage hjälper till att stimulera alla system i kroppen, inklusive kardiologiska, nervsystemet, matsmältningen, motoriken och immunförsvaret.

Adress


Klockaregårdsvägen 5 (f.d Haga Metall)
335 96 Kulltorp

Copyright @ Hela Mig Massage & Hälsa 2019

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera