Om oss

Om oss

Jag heter Madelene Johansson och det är jag som driver Hela Mig Massage & Hälsa. Jag har valt att följa min dröm att hjälpa människor.
Jag är utbildad till Medicinsk Massageterapeut, diplomerad Massör, Laserbehandlare, Ackermann-metoden (en teknik i strukturell osteopati och mjuk kiropraktik) kinesiologitejpning och har gått flertalet kurser inom personlig utveckling och ledarskap. 

Jag är även utbildad Bicomterapeut. Med Bicom Bioresonansmetoden har jag blivit hjälpt med min gluten-och mjölköverkänslighet och även mina pollenbesvär. 
Med en ganska tung ryggsäck med tider av depressioner, ångest, stress, högpresterande, utbrändhet, sorg och smärtproblematik, och med en diagnos "fibromyalgi" som följd, har jag blivt mycket mer balanserad och lugn i kropp och själ. Jag är tacksam för mina erfarenheter, både bra och dåliga, och jag har dom att tacka för där jag är idag.

Bicom har förändrat mitt liv och jag hoppas kunna göra skillnad för dig!

Handla online hos mig, din Fristående Hudvårdskonsult Madelene Johansson
(madelene.johansson.marykay.se)

Jennie Johansson är utbildad av Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar AB till Certifierad Massageterapeut och Lymfmassör (lymfdränage)

Jennie har även utbildning i Kinesiologitejpning samt tejpning för gravida. Under sina år i hemtjänsten har hon utbildat sig inom Taktil Beröringsmassage.

Hon har lång erfarenhet inom vård och omsorg då hon jobbat inom hemtjänsten i många år.  

Jennie har ett genuint bra handlag och är inkännande och lyhörd för människor.


Jennie erbjuder massage-och laserbehandlingar.

Adress


Klockaregårdsvägen 5 (f.d Haga Metall)
335 96 Kulltorp

Copyright @ Hela Mig Massage & Hälsa 2019

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera